Képzés - mesepszicho

AKKREDITÁLT MESEKÉPZÉS – 2020 ősz – Bevezetés a mesepszichológiába

Népmeséink lélekrendező és személyiségfejlesztő hatásait alkalmazzuk szimbólumterápiás és rendszerszemléleti keretben. Ha a mese-élményeinkkel lélektani eszközök segítségével is tudunk dolgozni, akkor a mesemunka személyiség-fejlesztést, lelki gyógyulást és erősödést segítő közeg, évekig tartó erőforrás, arany dió a zsebünkben.

Bevezetés a mesepszichológiába

akkreditált képzés pedagógusok, pszichológusok és segítő szakmákban dolgozók számára a népmese alkalmazásának pszichológiai, folklorisztikai és filológiai alapjait tartalmazza. A sajátélményű meseműhelyben személyesen megtapasztalható a módszer komplex hatása. Az elméleti és módszertani ismeretek azokat az alapfogalmakat foglalják magukba, amelyek a népmese jelenlegi interdiszciplináris kultúrájának alapjait képezik, és ismeretük szükséges ahhoz, hogy pedagógiai keretek között és a segítő szakmában a mesék lélektani hatásához hozzáférhessünk. A Oktatási Hivatal által akkreditált képzés (288/10/2020) módszertani alapvetéseket mutat meg a mese spontán hatásának érvényesítéséhez, és bevezetést képez a komplexebb alkalmazás elsajátításához. A képzés tanúsítvánnyal zárul, az alapvégzettségnek megfelelő kompetenciák szerinti alkalmazásra jogosít fel.

Tervezett időpontok

BUDAPEST – 4 nap: 2020.09.13.; 09.20.; 10.03. – 04.  (8.30-17.30) – jelentkezés 08.

2020.09.12. és 09.18. időpontok a budapesti képzés meseműhely napjainak alternatív lehetőségei (lsd regisztrációs felület)

SZEKSZÁRD – BETELT intenzív képzés: 3 nap 2020.08.25.-27. (8.30-19.00, részvételi feltételekről és díjról érdeklődjön)

Adatszolgáltatás és regisztrációs felület kitöltésének határideje a képzés előtt 23. nap (akkreditációs adatkezelés miatt).

Regisztrációs felület: jelentkezési lap kitöltése ITT.

A regisztráció megerősítését követően a csoportban való részvétel a befizetések sorrendjében történik. Kérem, figyelje a határidőket.

Részvételi díj: 63.000 Ft – Budapest

amely tartalmazza a képzés során biztosított nyomtatott jegyzetet, szakmai anyagokat, felhasznált művészeti eszközöket, valamint a vizsga díját.