Képzés - mesepszicho

MESEKÉPZÉS 2021 AUG 23 – Bevezetés a mesepszichológiába

Népmeséink lélekrendező és személyiségfejlesztő hatásait alkalmazzuk szimbólumterápiás és rendszerszemléleti keretben. Ha a mese-élményeinkkel lélektani eszközök segítségével is tudunk dolgozni, akkor a mesemunka személyiség-fejlesztést, lelki gyógyulást és erősödést segítő közeg, évekig tartó erőforrás, arany dió a zsebünkben.

Bevezetés a mesepszichológiába

akkreditált képzés pedagógusok, pszichológusok és segítő szakmákban dolgozók számára a népmese alkalmazásának pszichológiai, folklorisztikai és filológiai alapjait tartalmazza. A sajátélményű meseműhelyben személyesen megtapasztalható a módszer komplex hatása. Az elméleti és módszertani ismeretek azokat az alapfogalmakat foglalják magukba, amelyek a népmese jelenlegi interdiszciplináris kultúrájának alapjait képezik, és ismeretük szükséges ahhoz, hogy pedagógiai keretek között és a segítő szakmában a mesék lélektani hatásához hozzáférhessünk. A Oktatási Hivatal által akkreditált képzés (288/10/2020) módszertani alapvetéseket mutat meg a mese spontán hatásának érvényesítéséhez, és bevezetést képez a komplexebb alkalmazás elsajátításához. A képzés tanúsítvánnyal zárul, az alapvégzettségnek megfelelő kompetenciák szerinti alkalmazásra jogosít fel. 

IDŐPONT, HELYSZÍN:

2021.08.23, 24, 26. (8.30-18.30-ig) BUDAPEST, Szentkirályi utca 

Regisztráció a jelentkezési lap kitöltésével ITT.

A regisztráció megerősítését követően a csoportban való részvétel a befizetések sorrendjében történik. Kérem, figyelje a határidőket.

Részvételi díj: 67.500 Ft

– most még korai jelentkezés 63.000 Ft – 07.25-ig

A részvételi díj tartalmazza a képzés során biztosított jegyzetet, szakmai anyagokat, felhasznált művészeti eszközöket, valamint a vizsga díját.